Ben jij de leerkracht die wij zoeken? in Ede

Verschillende scholen zijn nog op zoek naar gedreven leerkrachten voor het nieuwe schooljaar. Wil jij een bijdrage leveren in het onderwijs, maar wel op basis van jouw wensen en voorkeuren? Dan heeft DIT IS WIJS de onderwijsvacature voor jou. 

  • Ondersteunend of zelfstandig voor de klas?
  • Fulltime of parttime werken?
  • Bovenbouw, middenbouw of onderbouw?

Dit zijn een aantal zaken waarin jij een keuze kan maken. Op basis daarvan gaan wij voor jou aan de slag op juist dié ene baan te vinden waar jij je prettig bij voelt.

Kim, een docent over DIT IS WIJS, aan het woord: Ik kon direct beginen voor DIT IS WIJS en heb een formatieplek voor een volledig schooljaar kunnen invullen. Ik ben heel blij dat ik deze kans heb gekregen, en als ik ergens tegenaan loop kan ik mijn recruiter
bellen en helpt zij mij verder op weg. Het feit dat zij ook ervaring heeft in het onderwijs is echt een pluspunt.

DIT IS WIJS biedt gratis trainingen, intervisies en workshops om je te blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional en een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding. Je maakt
aanspraak op de DIT IS WIJS voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Solliciteer