Ben jij mijn nieuwe juf of meester? in Capelle aan den IJssel

Ben jij in het bezit van een pabo diploma of zit je in de afrondende fase van de opleiding? Ben je dit schooljaar beschikbaar om een frisse bijdrage te leveren aan de kwaliteit binnen het basisonderwijs? 

Tafeldiploma behalen, topografie van Nederland en een stukje geschiedenis bijbrengen aan de leerlingen van groep 5? Of bemoei jij je als juf of meester toch liever met de eindmusical van jouw groep 8?

Door jouw praktijkervaring tijdens je opleiding weet je precies met welke groep jij aan de slag wil. Of toch niet? Dat is geen enkel probleem, want wij hebben verschillende vacatures, zowel voor vaste scholen als voor het werken op wisselende scholen. 

In de regio's Den Haag zijn wij op zoek naar gedreven, startende leerkrachten die hun eerste stappen willen zetten binnen het primair onderwijs.

Dit schooljaar rond jij je pabo af en vanaf volgend schooljaar ben je voor één of meerdere dagen beschikbaar. Je streeft naar een veilig en prettig klimaat in de klas, waarbij plezier en leren hand in hand gaan. Je bent proactief en
wil het maximale uit iedere leerling halen. Elke dag grijp jij aan om de kinderen iets nieuws te leren en dit doe je op een creatieve manier.

Daarnaast ben je woonachtig in één van de volgende regio’s: Rotterdam of Den Haag

DIT IS WIJS biedt gratis trainingen en workshops om je te blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional en een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks. Daarnaast kun je op basis van invalwerk ook middels een vast
contract 
via DIT IS WIJS werken en ontvang je reiskostenvergoeding. Via onze Brede School kun je leuke workshops geven als afwisseling op de dagelijkse werkzaamheden.

Solliciteer