Bevlogen leerkracht groep 1&2 in Amsterdam

Jij maakt het verschil! Niet meteen natuurlijk, want onze prachtige multiculturele groep leerlingen moet jou eerst eens goed testen. Maar heb je ze eenmaal voor je gewonnen, dan stelen ze ieder op eigen wijze jouw hart.

Jij helpt jouw kinderen zich optimaal te ontwikkelen binnen een bruisende dynamiek. Jouw idee├źn en initiatieven worden omarmd en van fouten kun je alleen maar leren. Zo groeien jij en de kinderen. Samen, naast elkaar. Binnen een veilige omgeving van hechte
teams.

We zijn trots op de scholen die bij ons zijn aangesloten. Samen zetten we ons met hart en ziel in voor de kinderen. De volgende scholen zijn onderdeel van Stichting Zonova, met elk hun eigen identiteit en visie:

Polsstok / Samenspel / Knotwilg / Mobiel / Onze
wereld
 / Klaverblad / Achtsprong / De
Schakel
 / Wereldwijs / Bijlmerhorst / Bijlmerdrie / Cornelis
Jetses
 / De Blauwe Lijn / De Rozemarn / Nellestein / Van
Houteschool
 / Holendrecht / De Brink / De
Ster
 / De Tamboerijn

Wij zoeken voor diverse Zonova scholen in Amsterdam Zuidoost leerkrachten voor de kleutergroepen. Pas jij bij onze kids en passen onze kids bij jou? Solliciteer dan direct en maak het verschil!

Wij vragen:
– Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
– Vakinhoudelijke, didactische en pedagogische kennis en vaardigheden
– Flexibiliteit en sociale vaardigheden, zoals relativerings- en invoelingsvermogen

 

Wat krijg jij?
Naast heel veel dankbaarheid en energie, hebben wij verschillende vacatures voor de kleutergroepen. Aantal dagen is dus in overleg en afhankelijk van de school. De voorwaarden zijn conform Cao. Naast de Cao bieden we veel extra's op vlak van scholing, coaching
en ontwikkeling en maken we jaarlijks een studiereis. 

Kijk op www.zonova.nl voor meer info of solliciteer direct! Voor meer informatie kun je mailen naar: werken@zonova.nl.

Solliciteer