Bovenbouw leerkracht cluster 2 Dordrecht in Rotterdam

Ben jij parttime beschikbaar(fulltime is ook bespreekbaar )? En wil jij tijdelijk aan de slag op een school met cluster 2 onderwijs? En ben je leerkracht of onderwijsassistent? En woon jij ook nog in Dordrecht of omgeving?
Dan drink ik graag een digitaal kopje koffie met jou!
Je komt te werken op hele fijne school in Dordrecht, met leerlingen van 4 tot 12 jaar. Dit is een school voor slechthorende leerlingen en leerlingen die moeite hebben met taal. Je hebt hier te maken met problemen zoals bijvoorbeeld spreken, woorden onthouden en duidelijk maken wat hij of zij bedoelt.

Binnen deze school staat de leerling centraal. Ze zien de leerling als een uniek en sociaal mens, met eigen karaktereigenschappen, kwaliteiten, mogelijkheden en onmogelijkheden. Daarnaast vinden ze het hier erg belangrijk de dingen samen te doen. Zoals leren doe je van en met elkaar, maar ook samen spelen en samenwerken. En samen met de leerling, de ouders en collega’s werken ze hier aan de ontwikkeling van de leerlingen. Daarnaast is er een nauwe samenwerking tussen de leerkracht, de assistent en de logopedist in de groep. Om zo het beste uit het kind te halen. In deze school heerst een positief leerklimaat, waarin de ontwikkeling van de leerling altijd centraal staat!

Voor deze school ben ik op zoek naar een leerkracht voor groep 7/8 op de maandag en vrijdag(Meer dagen mag ook maar dat zal dan in andere groepen zijn)
En ik zoek 2 onderwijsassistenten. Een voor 4 dagen voor in groep 6, en een assistente voor 1 dag in groep 7/8.

Ben jij al enthousiast geworden? Dan drink ik graag een digitaal kopje koffie met jou!

Jij bent een leerkracht die graag een stapje extra doet voor leerlingen die het nodig hebben.
De woorden geduldig, didactisch en flexibel omschrijven jou. Daarnaast neem jij mee; een onderwijsbevoegdheid voor het primair onderwijs, bij voorkeur kennis van de doelgroep en bekendheid met NmG, en voldoende energie om elke werkdag een geweldige lesdag neer te zetten.

een enthousiast en leerlinggericht team
een uitdagende en afwisselende baan voor ….
een school met plezierige, deskundige collega’s gericht op samenwerking
een multidisciplinair team
een professionele onderwijsleeromgeving waarin talenten benut worden
een salaris conform cao onderwijs

Solliciteer