Groepsleerkracht 1/2 in Bennebroek

Over onze school
Dit is dé kans! Je kunt komen werken op onze fijne, mooie school waar een uitstekende werksfeer en samen leren en innoveren hoog in het vaandel staan, niet alleen voor leerlingen, ook voor medewerkers!

Wij willen leerlingen het optimale over henzelf en de wereld om hen heen leren. Dat doen we door middel van de inzet van onder andere Vierkeerwijzer, Snappet en keuze-ateliers. In de hele school wordt regelmatig groepsdoorbroken gewerkt. In de bovenbouw doen
we dat bij de middagen VierKeerWijzer, de keuze-ateliers en bij de vakken begrijpend lezen en Engels. In de kleutergroepen wordt VierKeerWijzer verweven in alle thema's.

We hebben een prachtig nieuw en fijn schoolgebouw, waar wij allemaal met veel plezier werken. De school werkt aan rust en ontspanning en is divers in veel opzichten. Om het positieve klimaat in de omgang met elkaar te stimuleren werken we wekelijks met de Kanjertraining
en staat respect voor elkaar bij ons op één.

De Franciscus telt circa 200  leerlingen, deze zijn verdeeld over 8 groepen. De Franciscus biedt onderwijs en kinderopvang in de maatschappelijke kern van Bennebroek. Leerkrachten en pedagogisch medewerkers vormen één vertrouwd team op één fijne, prettige plek.
En met onze omliggende partners – de Bibliotheek, Welzijn Bloemendaal, het verzorgingstehuis Meerleven en bewoners van de Hartekamp – zorgen we ook voor samenkomen en leren we van én met elkaar.

Meer informatie over onze school vind je op de website van de school.

Vacature
– Functietitel: leerkracht L10
– Met ingang van: 1 augustus 2021
– Soort aanstelling: tijdelijke aanstelling met zicht op vast contract
– Dienstverband: WTF 0,2125 met de mogelijkheid tot uitbreiding van uren als invaller in andere groepen mogelijk!
– Jouw rol in deze nieuwe functie: Je hebt plezier in het werken in de onderbouw en vindt het leuk om het spelend leren en werken in hoeken meer te integreren in de thema's van VierKeerWijzer.
 

Functievereisten
Uiteraard ben je in het bezit van een Pabo diploma. Het is fijn als je al ervaring hebt in de onderbouw. Ben je net afgestudeerd? Dan heb je een visie op hoe het onderwijs aan jonge kinderen eruit zou moeten zien. Een flinke dosis positiviteit, humor en energie
zijn een must. 

 

 

Arbeidsvoorwaarden
Werken bij Jong Leren is werken met hart voor het onderwijs in een inspirerende en lerende organisatie. Als werkgever dagen wij jou uit het beste uit jezelf te halen. We bieden je ruimte en mogelijkheden om je persoonlijke leerdoelen volop te verwezenlijken.
Wij vinden samen werken en samen leren erg belangrijk en hebben oog en aandacht voor onze medewerkers. Als werkgever staan we voor ons vak en onze medewerkers en we steunen je waar mogelijk. Het bestuur denkt mee met scholen en met medewerkers. 

Wanneer je bij ons komt werken, start je in principe in een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op vast. We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van je aanstelling.

Voor deze functie geldt dat de salarisschaal L10 conform de onderwijs CAO. 
Werkdagen zijn: maandag voor schooljaar 2021-2022.

Solliciteer