Groepsleerkracht groep 1/2 in Naarden

Ben jij een enthousiaste, gedreven leerkracht met oog voor elk kind? Heb je affiniteit met leerlingen in de onderbouw en spreken de waarden samenwerking, vertrouwen, kwaliteit, plezier en structuur jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn per 1 januari op zoek naar een groepsleerkracht voor groep 1/2 op locatie Naardermeerkwartier op woensdag, donderdag en vrijdagochtend.  (uitbreiding van omvang is mogelijk). Het betreft een zwangerschapsverlof met uitzicht op een vaste aanstelling.

In groep 1/2 werken wij met de methode Onderbouwd. Een interactieve methode voor rekenen, taal en motoriek. Daarnaast wordt er op thematische wijze gewerkt. De twee kleutergroepen op de locatie werken nauw met elkaar samen.

Algemene informatie:
De Minister Calsschool is een basisschool in Naarden met twee locaties, locatie Fortlanden en locatie Naardermeerkwartier.
Op beide locaties wordt lesgegeven aan kinderen in de groepen 1 t/m 8.

Bij ons op school vind je een gemotiveerd schoolteam, betrokken ouders en enthousiaste, leergierige kinderen. Er wordt in goed overleg samengewerkt en er is sprake van voldoende collegiale ondersteuning.
Binnen ons team werken jonge collega's, collega's met enkele jaren onderwijservaring en collega's met meerdere jaren onderwijservaring prima samen.

Op onze website www.calsschool.nl is meer informatie over de school te vinden.

Je kunt je brief inclusief CV uiterlijk maandag 28 oktober sturen naar directie.nm@calsschool.nl ter attentie van Kristel Sonnevelt, locatieleider locatie Naardermeerkwartier.
Voor inlichtingen kun je maandag, dinsdag en donderdag contact opnemen. tel.nr. 035- 6469997
 

  • Je bent bevoegd om les te geven in het basisonderwijs;
  • Je hebt affiniteit met leerlingen in de onderbouw;
  • Je kunt goed samenwerken;

Inschaling vindt plaats conform CAO, in principe in salarisschaal L10 (Voorheen LA)

Solliciteer