Groepsleerkracht groep 3 in Naarden

Ben jij een enthousiaste, gedreven leerkracht met oog voor elk kind? Heb je affiniteit met leerlingen in de middenbouw en spreken de waarden samenwerking, vertrouwen, kwaliteit, plezier en structuur jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een groepsleerkracht voor groep 3b op locatie Fortlanden op maandag, dinsdag en woensdag. Het betreft een zwangerschapsverlof. Mocht er vacatureruimte ontstaan gedurende het jaar, dan is er uitzicht
op verlenging. 

In groep 3 werken wij met de Kim versie van de methode Veilig Leren Lezen en daarnaast wordt er op thematische wijze gewerkt. Wij beschikken over een vakleerkracht voor bewegingsonderwijs, handvaardigheid en muziek.

Algemene informatie:
De Minister Calsschool is een basisschool in Naarden met twee locaties, locatie Fortlanden en locatie Naardermeerkwartier.
Op beide locaties wordt lesgegeven aan kinderen in de groepen 1 t/m 8.

Bij ons op school vind je een gemotiveerd schoolteam, betrokken ouders en enthousiaste, leergierige kinderen. Er wordt in goed overleg samengewerkt en er is sprake van voldoende collegiale ondersteuning.
Binnen ons team werken jonge collega's, collega's met enkele jaren onderwijservaring en collega's met meerdere jaren onderwijservaring prima samen.

Op onze website www.calsschool.nl is meer informatie over de school te vinden.

Je kunt je brief inclusief CV uiterlijk vrijdag 5 juni  sturen naar directie.fl@calsschool.nl ter attentie van Fleur van der Kroon, locatieleider locatie Fortlanden.
Voor inlichtingen kun je contact opnemen met Fleur op  tel.nr. 035- 6941387
 

  • Je bent bevoegd om les te geven in het basisonderwijs;
  • Je hebt affiniteit met leerlingen in de middenbouw;
  • Je kunt goed samenwerken;

Inschaling vindt plaats conform CAO, in principe in salarisschaal L10 

Solliciteer