Groepsleerkracht – groep 3 in Rotterdam

Wij zijn op zoek naar een leerkracht die het zwangerschapsverlof van de juf in groep 3 op zich wil nemen.

Basisschool Finlandia is met ingang van 23 maart 2022, op zoek naar een leerkracht Onze juf van groep 3 gaat met zwangerschapsverlof.

Basisschool Finlandia is een kleine school in de wijk Oud- Mathenesse. Een fijne wijk die dicht tegen Schiedam aan ligt. Op dit moment bezoeken 125 leerlingen onze school. We hebben met elkaar de ambitie om Finlandia op de kaart te zetten en te groeien naar zo’n 180 leerlingen.

Om onze kinderen goed onderwijs te bieden, hebben we een zeer gemotiveerd team. We werken er met elkaar hard aan om het beste uit ieder kind te halen en ze alle mogelijkheden te geven die er zijn. Als school doen we mee aan diverse projecten om meer te bieden dat alleen maar taal ,rekenen en lezen. We hebben vakdocenten van de SKVR, een deel van de kinderen doet mee aan het project Campus NL en ga zo maar door.

Ben jij de persoon die mee wil bouwen aan de toekomst van de kinderen van onze school en 4 dagen in de week tot de zomervakantie bij ons wil werken?

Solliciteer dan op deze baan en kom ons team versterken. Stuur je cv en motivatie via de sollicitatiebutton naar ons op en wij zullen je uitnodigen voor een gesprek. Wil je meer weten over de school, kijk dan op onze website www.obs-finlandia.nl . Voor meer inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Barbera Everaars (waarnemend directeur): 010 – 415 11 30.

– Pedagogisch sterk is
– Gedifferentieerd onderwijs wil en kan verzorgen
– Een open houding heeft naar kinderen, ouders en collega’s

Solliciteer