Groepsleerkracht middenbouw IJburg in Amsterdam

Het onderwijs op deze locatie is gebaseerd op de pedagogiek van Maria Montessori. De ontwikkeling naar zelfstandigheid staat hier centraal. Er wordt veel tijd aan individuele en sociale ontwikkeling besteed. Kinderen van verschillende leeftijden zitten
zo veel mogelijk bij elkaar in één klas. Zij leren niet alleen mét elkaar, maar ook ván elkaar.

Voor deze locatie zijn wij op zoek naar een leerkracht middenbouw voor vier dagen in de week, waarbij je 3 dagen voor de middenbouw groep staat en 1 dag ingezet wordt waar het nodig is binnen de school. Dit is een opdracht die loopt tot de meivakantie 2022.

DE BREDE SELECTIE is ontstaan vanuit zeven schoolbesturen voor openbaar onderwijs in Amsterdam. Als onderdeel van deze besturen verzorgen wij voor 110 schoollocaties in heel Amsterdam de tijdelijke opdrachten.

Ben je per direct of op korte termijn beschikbaar en wil je meer informatie betreft werken via DE BREDE SELECTIE? Wij plannen graag een online kennismaking met je in.

Vanaf de middenbouw werken de leerlingen op deze locatie met een dag- of weekplanning en plannen hun werk na de instructie zoveel mogelijk zelfstandig. De instructies staan gepland op het dagrooster in de klas, zo weet elk kind wanneer het zelfstandig kan werken. 

Wil jij deze leerlingen meer bieden dan kennis alleen? Denk daarbij aan: het ontwikkelen van zelfvertrouwen en zelfkennis, leren omgaan met anderen, leren omgaan met emoties en gebruik maken van creatieve mogelijkheden? Dan sluit deze locatie helemaal aan bij
jouw profiel. 

Pedagogisch en didactisch ben je sterk
Je bent in het bezit van je pabo diploma of in de afrondende fase
Woonachtig in Amsterdam of omgeving

Salaris conform CAO PO
Tijdelijke contract met uitzicht op een vast contract
Vanaf de eerste werkdag aanmelding bij het ABP pensioen

Solliciteer