Invalleerkracht op Ad hoc basis in Rotterdam

Wat betekent Ad Hoc nou eigenlijk? Het is maandagochtend en de meester van groep 6 heeft zich ziekgemeld. Wat nu? Dit is wanneer wij jou zullen benaderen. Onze afdeling planning belt jou op om te vragen of jij groep 6 kan opvangen die dag.

Als invalleerkracht ben jij flexibel inzetbaar en hou je van diversiteit. Je zorgt ervoor dat ieder kind aan het einde van de dag het klaslokaal verlaat met kennis en een glimlach.

Vind jij het van belang om ieder kind op zijn of haar gemak te laten voelen? Wil jij een bijdragen leveren aan de ontwikkeling en wil je dat écht elke dag anders is? Dan kan jij veel ervaring op doen als invalleerkracht.
Je hebt maandagochtend enthousiast ‘ja!’ gezegd op het verzoek om groep 6 op te vangen. Hoe pak jij de dag aan? Als invalleerkracht sta jij klaar voor een klas in nood. Elke dag is écht anders door de diverse scholen die je bezoekt en alle nieuwe gezichten die je ziet. Daarnaast werk je aan de groei en ontwikkeling van de kinderen maar ook aan die van jezelf. Je daagt zowel jezelf als de leerlingen die je lesgeeft elke keer weer uit. Dit zorgt ervoor dat het maximale uit de dag wordt gehaald.

Nu ben je gebeld om in te vallen op dezelfde dag, maar je kan ook de dag ervoor al gebeld worden. Als invalleerkracht kan je 1 tot 2 weken ingezet worden voor diverse opdrachten. Bij Ad Hoc zijn wij altijd opzoek naar verschillende onderwijsprofessionals. Ben jij student en wil je alvast ervaring opdoen voordat je de schoolbanken verlaat? Of ben je juist gepensioneerd en mis je het voor de klas staan ontzettend. Door ons brede aanbod zit er voor iedereen wel wat bij. Wij zijn een werkgever die zich aan jouw rooster kan aanpassen, in plaats van andersom. Wij houden van een persoonlijke benadering en luisteren naar jouw wensen. Je maakt zelf de keuze wanneer, waar en hoe lang je werkt.

Om als invalleerkracht de dag goed te beginnen zorg je voor een simpele maar doeltreffende voorbereiding en neem je de tijd voor een persoonlijke kennismaking. Door de nieuwsgierigheid van de kinderen doorsta je op deze manier de test van de leerlingen. Om een leidraad gedurende dag te hebben geef je de leerlingen een begintaak. Sluit de dag positief af met elkaar zo gaat iedereen met een glimlach naar huis. Kortom; jij weet er een leuke en effectieve dag van te maken.

Je hebt je een onderwijsbevoegdheid op zak;.
Je bent flexibel inzetbaar en staat stevig in je schoenen;
Je weet hoe jij de leerlingen een geweldige dag kunt bezorgen;
Je deinst niet terug in een onbekende omgeving.
Je bent parttime/fulltime beschikbaar
Je bent woonachtig in provincie Zuid-Holland, Noord-Holland of Utrecht

Wij zijn ontzettend blij met jou als toevoeging aan ons team dus naast een leuk salaris zijn er ook andere voordelen als je bij ons komt werken.
Een salaris conform volgens het onderwijs CAO ;
Leuke collega’s waar je altijd mee kunt sparren;
Kosteloos deelnemen aan onze uitdagende workshops;
Coaching voor als je nog ergens hulp bij nodig hebt;
Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer

Solliciteer