Joppensz zwangerschapsverlof groep 4 in Leiden

**Joppensz leerkracht groep 4 (0,8 wtf) vacature zwangerschapsverlof**

CBS Joppensz is een kleine en gezellige IPC-school in de Professoren- en Burgemeesterswijk in Leiden met een divers team van zowel mannen als vrouwen. We geven onderwijs van 8.30 tot 14.00 op alle schooldagen. We geven samen vorm aan onze professionele leergemeenschap en er is ruimte en waardering voor ieders inbreng en ideeën. Samenwerken zetten wij centraal, zowel voor leerlingen als voor leerkrachten. Er wordt voor de basisvakken en IPC groep doorbrekend gewerkt binnen de bouwen om zo voor iedere leerling instructie op niveau te kunnen geven en samenwerken te stimuleren. Per week is er voor elke leerkracht ambulante tijd door de inzet van vakleerkrachten voor gym en judo.

We hebben een vacature vanaf 27 januari voor onze groep 4, je werkdagen zijn dinsdag t/m vrijdag.

**Functie-eisen:**

– een PABO diploma
– een enthousiaste en open houding

**Wat bieden wij:**

– een gezellig en betrokken schoolteam met oog voor elkaar
– groepen met vrolijke kinderen op een warme school
– elke middag een gezellig theemoment met elkaar
– elke vrijdag een gezellige borrel

Voor meer informatie over deze functie, kun je contact opnemen met Maaike Honders, directeur a.i. CBS Joppensz: 071 5130958 of via mail directie@joppenszleiden.nl. Voor meer informatie over de school kun je kijken op www.joppenszleiden.nl.

Wil jij onze nieuwe collega worden, dan nodigen we je van harte uit om z.s.m. te solliciteren. Alleen reacties via Meesterbaan (www.Meesterbaan.nl) kunnen in behandeling worden genomen.

Solliciteer