Leerkracht Amsterdam in Rotterdam

“Juf… wat doe jij nou voor werk?” en “slaap jij niet op school?” zijn vragen die veel leerkrachten krijgen te horen. De belevingswereld van kinderen is fantasierijk en van iedere leerling uniek. Hoe speel jij daar op in en hoe zorg jij ervoor dat iedereen met plezier naar school gaat?
Deze gemoedelijke basisschool in Amsterdam nieuw-west is dé oefenplaats voor het echte leven. De kinderen helpen ontwikkelen in alles wat voor hen waardevol en/of interessant is. Jij komt te staan voor een gezellige groep.

Een belangrijk punt bij deze school is dat er extra aandacht wordt besteedt aan het M5 programma. Dat is een programma om pestgedrag tegen te gaan. De school wilt dat iedereen zich sociaal veilig voelt, zowel in en om de school als voor en na schooltijd. Als je je veilig voelt durf je fouten te maken en kan je ook weer van die fouten leren.

Jij bent de nieuwe juf of meester van groep 4 die de kinderen deze veilige leerplek biedt. Je kijkt naar wat de leerling nodig heeft en geeft hierop passend onderwijs. Is een kind goed in taal of rekenen? Of zijn de creatieve vakken juist iets wat de leerling trekt? Samen met de leerling en de ouders kijk je wat jullie voor elkaar kunnen betekenen.

Verder ben jij een creatieve collega die initiatief toont en helpt meedenken aan ontwikkelingen in het onderwijs.

Jij bent per direct beschikbaar voor een tijdelijk dienstverband;
Je bent fulltime beschikbaar, minder uren is in overleg mogelijk;
Je bent geïnteresseerd in middenbouw klassen;
Ben jij de leerkracht die een PABO diploma op zak heeft of ben je een onderwijsassistent die zelfstandig voor de klas staat? Dan ben je van harte welkom om te solliciteren op deze functie.
Zie jij de match?
Reageer dan snel en dan drinken we samen een digitale bak koffie!

Bij DIT IS WIJS bieden we jou een omgeving waar jij jezelf kan zijn en kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen.
Een goed salaris die past bij jouw kennis en ervaring
Met de auto of fiets? Reiskostenvergoeding is geregeld.
Mogelijkheden om cursussen en workshops te volgen. Snap je al die technologie even niet? Geen probleem wij regelen dat je weer up to date bent 😉

Solliciteer