Leerkracht basisonderwijs in Almere in Rotterdam

Ben jij als leerkracht basisonderwijs op zoek naar een nieuwe en fijne werkplek? Mijn naam is Monique en ik denk samen met mijn collega's van DIT IS WIJS graag met jou mee!
Bij DIT IS WIJS geloven we in een persoonlijke benadering. Waar ben je naar op zoek, wat voor school past goed bij jou en hoe kan DIT IS WIJS je helpen prettig en zelfverzekerd voor de klas te staan? We bieden jou gratis trainingen, cursussen en loopbaanbegeleiding. Kortom, wat is jouw verhaal? Doordat we óók de scholen persoonlijk benaderen en onderzoeken vinden we vaak mooie verbindingen. Ben jij benieuwd of we jou kunnen helpen ontwikkelen en of we een passende school voor je in gedachten hebben, neem dan contact met ons op. We vinden het leuk om tijd te investeren en kennis te maken met jou en jouw wensen.

Voor de regio Almere zijn wij op zoek naar leerkrachten met wie we kennis kunnen maken. Wil jij een bijdrage leveren in het onderwijs maar wel op basis van jouw wensen en voorkeuren? Dan heeft DIT IS WIJS dé onderwijsvacature voor jou.

Fulltime of parttime werken?
Bovenbouw, middenbouw of onderbouw?
Bepaalde typen onderwijs?

Dit zijn een aantal zaken waarin jij een keuze kan maken. Op basis daarvan gaan wij voor jou aan de slag om juist dié ene baan te vinden waar jij je prettig bij voelt.

De kans om op verschillende scholen werkzaam te zijn in het prachtige Almere en omgeving;
Flexibiliteit in dagen, groepen en scholen;
De mogelijkheid om cursussen te volgen via de Academy;
Een coach die jou begeleidt wanneer je daar behoefte aan hebt.

Solliciteer