Leerkracht groep 1/2 in Rotterdam

**Openbare basisschool de Toermalijn**
OBS de Toermalijn is gelegen in de wijk Zuidwijk. De school heeft ongeveer 370 leerlingen verdeeld over 16 groepen in 2 gebouwen (Locatie Hijkerveld en Locatie Schere, in de Wereld op Zuid). Op OBS de Toermalijn is ieder kind en iedere leerkracht welkom, ongeacht zijn/haar sociale, culturele of levensbeschouwelijke achtergrond. Onze school leert kinderen van jongs af aan respect te hebben voor elkaars mening of overtuiging. Er wordt actief aandacht besteed aan de overeenkomsten en verschillen tussen kinderen en volwassenen. Meer info over OBS de Toermalijn vind je op: OBS de Toermalijn

Voor onze locatie aan de Schere zijn wij op zoek naar een gedreven leerkracht voor groep 1-2. In deze groep zitten ca. 22 leerlingen. Naast de leerkracht is er 2 tot 3 dagen een onderwijsassistent of leerkrachtondersteuner beschikbaar in de groep. Op OBS de Toermalijn besteden wij veel aandacht een goed en veilig pedagogisch klimaat. Dit bereiken wij met behulp van de Kanjertraining. Door het geven van goed doordacht onderwijs en het creƫren van eigenaarschap bij de leerlingen voor hun eigen ontwikkelproces, zorgen wij ervoor dat de leerlingen uitstromen op het voor hen passende niveau, klaar om te starten op het voortgezet onderwijs.

**Wij zijn op zoek naar:**
– Een enthousiaste en gedreven leerkracht, die klaar is voor een nieuwe uitdaging.
– Een collega met hart voor de leerlingen en hun ouders.
– Iemand die graag ergens zijn/haar schouders onder zet en zich niet snel uit het veld laat slaan.
– Een leerkracht die samen met het team verder wil bouwen aan de ingezette veranderingen.
– Een leerkracht die de leerlingen ziet en het beste uit hen naar boven haalt.

**Ben jij onze nieuwe meester of juf?**

Stichting BOOR draagt ook zorg voor haar medewerkers. Er zijn diverse mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen als onderwijs professional of door te stromen naar een andere functie als bijvoorbeeld intern begeleider.

Hebben wij je enthousiast gemaakt, na het lezen van deze vacature tekst? Solliciteer dan via de sollicitatie button. Bij eventuele vragen kun je contact opnemen Saskia Spierings, directeur, via 06-46 37 43 33.

– Je kunt opbrengstgericht werken (4D-model) en bent in staat om het onderwijs op meerdere niveaus binnen een groep aan te bieden.
– Je bent in staat om een professionele relatie met de leerling, ouders en collegas aan te gaan
– Je kunt samenwerken met collegas en bedenkt samen hoe we het onderwijs constant kunnen blijven verbeteren.
– Je kan kritisch kijken naar je eigen handelen en geeft gemakkelijk feedback

Solliciteer