Leerkracht groep 1-2 in Soest

De Egelantier is een kleine openbare basisschool in Soest met zo’n 100 leerlingen, waar we samenwerken, met gedeelde verantwoordelijkheid, trots, ambitie, individueel initiatief en lef. Zo leiden we de leerlingen op tot zelfstandige, bewuste burgers. De
school is een fijne plek waar je kennis maakt met verschillende culturen en religieuze achtergronden. Vanwege een pensionering zijn we op zoek naar een enthousiaste collega in onze stabiele school en ons team met weinig ziekte en verloop.
Naast de verplichte leerstof taal, rekenen, lezen en wereldoriëntatie besteden wij extra aandacht aan kunst en cultuur, zoals muziek en beeldende vorming. Die kunstvakken zijn niet alleen leuk, maar helpen de leerlingen ook bij de ontwikkeling van zelfvertrouwen,
concentratievermogen, fijne motoriek, creativiteit, samenwerking en leerplezier.

Wij geloven dat we met elkaar in een mini-maatschappij samenleven en leren. De culturele diversiteit van onze medewerkers, leerlingen en hun ouders verrijken onze blik op de wereld. Want wij leren de verschillen en overeenkomsten in de ander te zien en te waarderen.

OBS de Egelantier is onderdeel van Stichting Eem Vallei (STEV). STEV bestaat uit 15 openbare en zelfstandige basisscholen, waar lef, ambitie en trots de boventoon voeren. Medewerkers en leerlingen hebben hier een plek om zich te ontwikkelen, vaardigheden te
vergroten en talenten te ontdekken. Bij ons hoef je niet binnen de lijntjes te kleuren en we willen ook niet dat je buiten de boot valt.

STEV wil graag een diverse en inclusieve organisatie zijn, dus het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze leerlingen.
 

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een leuke, ervaren en creatieve leerkracht die er zin in heeft om in onze kleutergroep te komen werken.
Je werkt samen met je duo, een leerkrachtondersteuner en een assistent. In de groep zijn we graag creatief bezig, met verschillende materialen. Daarnaast is er veel ruimte voor goed taalonderwijs met klankonderwijs en voorbereidend rekenen. De sociale en emotionele
ontwikkeling loopt daar als een rode draad doorheen.

We starten het schooljaar met ongeveer 16 leerlingen verdeeld over groep 1 en 2. Dit zal in de loop van het jaar aangroeien. Voor de meeste kinderen in deze groep is Nederlands de tweede taal die zij leren.
Heb je ervaring met kleuters, ben je creatief en heb je affiniteit en/of ervaring met kinderen die Nederlands als tweede taal leren? Dan zoeken wij jou!
Er wordt gewerkt m.b.v:

 • Kleuterplein
 • Bosos
 • PBS
 • Eigenwijs Digitaal

Wat bieden wij:

 • Ondersteuning door collega's en een intern begeleider
 • Een betrokken team dat met elkaar samenwerkt
 • Bij goed functioneren een uitzicht op een vaste aanstelling
 • Salarisschaal L10 
 • Wij hanteren de CAO PO
 • Voor verdere ontwikkeling bieden wij een breed opleidingen aanbod vanuit onze eigen STEV Academie
 • Je kunt als medewerker van STEV gebruik maken van een fietsplan of bedrijfsfitnessregeling

Solliciteer