Leerkracht groep 6,7 & 8 in Woerden

Wat ga je doen?
Met een hart voor / gezonde nieuwsgierigheid naar het jenaplanonderwijs vervang je de stamgroepleider in de bovenbouw. Deze groep ‘de Varkens’ bestaat uit 26 kinderen in groep 6, 7 & 8. Soms werk je volgens de methode (rekenen, spelling), vaker vanuit doelen
en leerlijnen.
Dit doe je niet alleen. Samen met jouw twee bouwcollega’s geef je invulling aan lessen en projecten  voor de Varkens en de parallelgroep de Muizen.

Je werkomgeving…
… is een jenaplanschool, bestaande uit 11 directe collega’s, 125 kinderen in zes stamgroepen in drie bouwen. Op De Kring leren we samen en verschil mag er zijn. Daarom werken we met driejarige stamgroepen waarin de rol van het kind telkens verandert; zorgen
voor elkaar, elkaar respecteren en verantwoordelijk leren zijn. Je ontmoet en werkt samen binnen je stamgroep, je bouw en de gehele school. 
We werken sinds dit jaar aan schoolontwikkeling middels Scrum at School waardoor de schoolbrede samenwerking nog sterker wordt. Door de kleinschaligheid hebben we extra oog voor elkaar en elkaars kinderen; de lijntjes zijn kort. Er is fijn contact met kinderen
en ouders. De Kring is een mooie werkplek in een betrokken, samenwerkend en behulpzaam team van gezellige collega’s. Er heerst een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor elkaar.

Lees meer over De Kring op www.dekring.nl.

Deze baan past echt bij jou, want….

 • je kunt je een nieuwe werkomgeving snel eigen maken;
 • het jenaplanonderwijs spreekt je aan;
 • jij ontwerpt de leukste en inspirerende lessen en projecten vanuit doelen en leerlijnen.

Startdatum: zo spoedig mogelijk 
Aantal uur per week: 32 uur (di t/m vr); of een gedeelte hiervan in overleg.
Periode: tot de meivakantie (22 april 2022)
Contracttype: bepaald contract (daarna ruime mogelijkheden binnen de Kring en Trinamiek, met zicht op onbepaald contract)

Maak deel uit van 10.000 verschilmakers!
De Kring maakt samen met 19 andere basisscholen deel uit van Trinamiek. Kom je werken op De Kring? Dan kom je niet alleen terecht in een professionele organisatie met inspirerende collega’s, je maakt ook nog eens deel uit van 10.000 verschilmakers! Samen met
450 collega's, meer dan 4000 leerlingen en alle ouders maken we dagelijks het verschil in het leven van kinderen.

Waarom werken bij een Trinamiekschool?
Maar dat is nog niet alles. Kom je in dienst bij Trinamiek betekent dit dat:

 • je kunt rekenen op een warm ontvangst binnen de school en de gehele stichting;
 • een direct vast dienstverband mogelijk is. Maak je eenmaal deel uit van Trinamiek? Dan laten we je echt niet zomaar meer gaan!
 • je terechtkomt in een lerende organisatie waar je kunt deelnemen aan
  interessante netwerken en cursussen
  binnen en buiten de Trinamiek Academie.
 • je gebruik kunt maken van interne mobiliteitsmogelijkheden. Wil je het onderwijs (verder) verkennen? Wissel binnen Trinamiek gemakkelijk van werkplek!
 • je als leerkracht een passend salaris krijgt in schaal L10 of L11 en de bijbehorende arbeidsvoorwaarden (vakantiegeld, eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, et cetera).
 • je kunt rekenen op een goede pensioenregeling met veel keuzemogelijkheden.

(Let op: de arbeidsvoorwaarden wijken mogelijk af wanneer je via detachering bij ons komt werken.)

Solliciteer