Leerkracht groep 7 in Rotterdam

# OBS Het Landje

Een kunstzinnige wereldschool in het hart van Rotterdam Basisschool

Het Landje is een kunstzinnige basisschool midden in het historisch centrum van Rotterdam en valt onder Stichting BOOR. We zijn een grote school: rond de 700 leerlingen, 25 groepen, verdeeld over 2 gebouwen. Warmte, veiligheid, diversiteit en een prettige sfeer kenmerken onze school.

Kom jij op Het Landje werken?

Met ingang van januari/februari 2022 zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en creatieve **LEERKRACHT Bovenbouw – groep 7**,Minimaal 0.4 FTE en in overleg tot 1.0 FTE.

Werken op het Landje is leuk! We hebben een enthousiast en creatief team dat voor elkaar klaar staat en hebben onderwijsassistenten in elke bouw, waar je als leerkracht door ondersteund wordt.

Je ziet ons kunstzinnig karakter terug in ons onderwijs en we werken samen met kunstinstellingen in de buurt. Beeldende vorming en muziek worden gegeven door vakdocenten en vormen samen met filosofie de pijlers van ons kunstzinnig aanbod. Daarnaast zijn er ook vakdocenten voor Engels, gym en HVO/GVO.

Wil je een verdere indruk van onze leuke school krijgen? Kijk dan op:www.landje.nl

Enthousiast? Solliciteer dan meteen! Stuur je brief met CV naar de directeur van onze school, Henk Wiersma, via de sollicitatieknop.

– Zijn aanbod gedifferentieerd kan aanbieden
– Goed kan samenwerken met collega’s
– Creatief is in denken en doen en leuke ideeën met zich meebrengt

Solliciteer