Leerkracht Jenaplanschool in Rotterdam

Hoi, mijn naam is Charmaine en ik ben Recruiter bij DIT IS WIJS. Ik ben altijd op zoek naar geweldige leerkrachten in Rotterdam. Ben jij aan het nadenken over een volgende stap? Bij ons kun je thuiskomen. Alles om er voor te zorgen dat jij een glimlach op je gezicht krijgt!
Het onderwijs op deze Jenaplanschool in Rotterdam is gericht op het opvoeden van kinderen, naast het aanleren van de kennis. De kinderen leren door deel te nemen aan de vier basisactiviteiten: spreken, werken, spelen en vieren.
Op een Jenaplan school leren kinderen zorg te dragen voor een eigen ruimte, die door de leerlingen zelf is ingericht. In deze ruimte zijn kinderen geplaatst uit verschillende leeftijdsgroepen, net zoals het in een gezin vaak het geval is. De kinderen zijn zelf verantwoordelijk voor het onderhouden van deze ruimtes.

De school ziet leerkrachten als echte professionele opvoeders. Jij zorgt ervoor dat de kinderen leren omgaan met pedagogische situaties, dat wil zeggen omstandigheden waarin kinderen zich prettig voelen en hun leergierigheid wordt geprikkeld.

Je bent in het bezit van een pabo-diploma;
Je hebt genoeg ervaring als leerkracht om zelfstandig de lessen te verzorgen;
Je bent per direct fulltime beschikbaar;
Je hebt belangstelling voor de leerlingen en hun leef -en belevingswereld;
Je bent respectvol, fijngevoelig en beschikt over een flinke dosis humor.

Arbeidsvoorwaarden waar jij je bed voor uit komt;
Een salaris tussen de €2678,- (starter) en €4113,- (ervaren) op basis van een fulltime werkweek;
Leuke collega’s waar je altijd mee kunt sparren;
Kosteloos deelnemen aan onze uitdagende workshops;
Reiskostenvergoeding;
Een baan waarin geen dag hetzelfde is!

Solliciteer