Leerkracht/mentor Nautilus College in Almere

Leerkracht/Mentor
Nautilus College (Locatie Lierstraat)
WTF 1,0
 
Eduvier
Eduvier verzorgt speciaal onderwijs voor leerlingen in de basisschoolleeftijd en biedt leerlingen van 12 tot 20 jaar praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs van vmbo tot en met havo/vwo-niveau. De leerlingen krijgen extra begeleiding omdat ze bijvoorbeeld
een vorm van autisme of gedragsproblemen hebben of moeite hebben met leren. Naast onderwijs realiseren we arbeidstoeleidingstrajecten en verzorgen we advies en begeleiding op maat voor reguliere scholen die werken met leerlingen met speciale onderwijsbehoeften.
 
De locatie
Het Nautilus College VSO is gevestigd in Almere en biedt aan leerlingen met internaliserende gedragsproblemen onderwijs op VMBO basis/kader en TL en HAVO/VWO niveau.
 
De functie
Als groepsleerkracht/mentor VSO geef je les en begeleid je jouw leerlingen bij hun schoolloopbaan. Je ontwikkelt Ontwikkeling Perspectief Plannen (OPP) en voert deze uit. Ook onderhoud je contacten met ouders, scholen en instellingen en neem je deel aan diverse
overleggen binnen en buiten de school.
 

  • Je beschikt over een afgeronde PABO opleiding en bij voorkeur een afgeronde Master EN.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in het VSO.
  • Je hebt een daadkrachtige, oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding en uitstekende didactische en pedagogische vaardigheden.
  • Je bent in staat je leerlingen een gestructureerde leeromgeving  te bieden.
  • Je hebt ervaring met directe, effectieve instructie.
  • Je hebt het vermogen tot differentiëren in instructieniveaus.
  • Je bent in staat het eigen handelen af te stemmen op de leerbehoefte van de leerlingen;
  • Je bent in staat om adequaat contact met de ouders te onderhouden.
  • In het contact met leerlingen, ouders, collega’s en externe specialisten komen jouw communicatieve en sociale vaardigheden goed van pas.
  • Je bent op zoek naar een uitdagende werkomgeving en wilt graag binnen het speciaal onderwijs aan de slag.

Wij bieden een uitdagende baan en een team met betrokken en enthousiaste collega’s. Het Nautilus College maakt deel uit van Eduvier onderwijsgroep. Werken bij Eduvier betekent werken bij een professioneel lerende organisatie, die je ruime mogelijkheden
biedt voor je eigen professionele ontwikkeling. Conform de CAO Primair Onderwijs ontvang je een salaris van maximaal € 4.228,= bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal L11). De functie is per directbeschikbaar.
 

Solliciteer