Leerkracht SO in Almere

Eduvier
Eduvier verzorgt speciaal onderwijs voor leerlingen in de basisschoolleeftijd en biedt leerlingen van 12 tot 20 jaar praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs van vmbo tot en met havo/vwo-niveau. De leerlingen krijgen extra begeleiding omdat ze bijvoorbeeld
een vorm van autisme of gedragsproblemen hebben of moeite hebben met leren. Naast onderwijs realiseren we arbeidstoeleidingstrajecten en verzorgen we advies en begeleiding op maat voor reguliere scholen die werken met leerlingen met speciale onderwijsbehoeften.
 
Onze School
Het Nautilus SO is een school voor speciaal onderwijs (groep 3 t/m 8) voor leerlingen met een vorm van autisme of met vergelijkbare problematiek. Het is een school met ca.50 leerlingen in 4 groepen. Het team is klein en goed op elkaar ingespeeld.
 
De functie
 Als leerkracht SO geef je les en begeleid je jouw leerlingen bij hun schoolloopbaan. Je ontwikkelt Ontwikkeling Perspectief Plannen (OPP) en voert deze uit. Ook onderhoud je contacten met ouders, scholen en instellingen en neem je deel aan diverse overleggen
binnen en buiten de school.
 

Jouw profiel

  • Je beschikt over een afgeronde PABO opleiding en bij voorkeur een afgeronde Master EN.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in het SO.
  • Je beschikt over vaardigheden in het organiseren en coördineren van het proces van zorgverlening en leerlingbegeleiding.
  • Je hebt kennis van en inzicht in ontwikkelingen inzake onderwijs, zorgverbreding en begeleiding en advies.
  • Je bent prima in staat om kennis en vaardigheden over te dragen.
  • Je hebt een daadkrachtige, oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding en de benodigde pedagogische en didactische vaardigheden.
  • In het contact met leerlingen, ouders, collega’s en externe specialisten komen jouw communicatieve en sociale vaardigheden goed van pas.
  • Je bent op zoek naar een uitdagende werkomgeving en wilt graag binnen het speciaal onderwijs aan de slag.

Wij bieden
Wij bieden een uitdagende baan en een team met betrokken en enthousiaste collega’s. Het Nautilus SO maakt deel uit van Eduvier onderwijsgroep. Werken bij Eduvier betekent werken bij een professioneel lerende organisatie, die je ruime mogelijkheden biedt voor
je eigen professionele ontwikkeling. Conform de CAO Primair Onderwijs ontvang je een salaris van maximaal € 4.228,= bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal L11). De functie is per 1 februari 2019 beschikbaar.
 

Solliciteer