Leerkracht voor het Flexteam basisscholen in Capelle aan den IJssel

Wat ga je doen
Op onze scholen zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste leerkrachten voor onze flexpool. Enthousiastelingen die het talent hebben om zich snel thuis te voelen en veel plezier beleven aan een (af)wisselende werkplek!

Het kan gebeuren dat een leraar afwezig is door omstandigheden en dan vinden we het belangrijk voor de leerlingen om de continuïteit en kwaliteit in het onderwijs te blijven bieden.

Wij zoeken bevlogen collega’s die graag dichtbij onze kinderen staan, die het leuk vinden om op onze verschillende scholen in verschillende klassen in te vallen! Iedere school is uniek en samen zijn we BLICK! Wij zoeken niet alleen maar flexpoolers. We zoeken
leraren die met veel energie en inspiratie de kinderen zo goed mogelijk te begeleiden in hun ontwikkeling en hen een fijne schooldag als mooie herinnering willen geven!

Dit bieden wij
Naast fantastische scholen waar leerlingen centraal staan bieden wij jou een tijdelijk dienstverband voor de duur van één jaar met uitzicht op vast in ons flexteam. Het flexteam ondersteunt acht scholen voor regulier basisonderwijs en één school voor speciaal
basisonderwijs.
De arbeidsvoorwaarden en inschaling zijn conform de cao-po. Reiskosten worden vergoed op declaratiebasis à € 0,19 per km.
Als leerkracht voor flexibele inzet behoor je tot het team BLICK medewerkers! Je bent net als alle andere collega’s een medewerker van BLICK. Je neemt deel aan alle BLICK activiteiten zoals intervisie, scholingsactiviteiten en teamevenementen en je maakt gebruik
van alle professionele middelen die wij beschikbaar stellen aan onze medewerkers.
 
De invalperiode kan voor een korte of langere periode zijn, aan jou de keuze.

De schooldirecteur is jouw aanspreekpunt voor de dagelijkse werkzaamheden. Het invalteam valt hiërarchisch onder mevrouw Hedy van Harselaar, directeur van obs De Catamaran.

Wie ben jij
Geniet jij van de energie van kinderen, maak jij van elke dag een feestje? Ben je proactief, creatief, gedreven en energiek. En hou je van de variatie om de ene keer met kleuters en een andere keer met kinderen in de leeftijd van 10 tot 12 jaar te werken? Dan
is dit de baan voor jou!

Onze flexpool kenmerkt zich in diversiteit: je vindt het heerlijk om les te geven maar ambieert geen vaste groep, de dynamiek van de verschillende scholen van BLICK spreekt jou juist enorm aan.

Je beschikt over een basis bevoegdheid om les te geven en vindt het prettig om breed inzetbaar te zijn. Je houdt van organiseren, je bent flexibel en je weet je snel aan te passen. Persoonskenmerken die bij jou passen zijn sociaal en communicatief vaardig.
Je vindt het geen probleem om op (zeer) korte termijn oproepbaar te zijn en je vindt het belangrijk om er te zijn voor de leerlingen. Bovendien hecht je waarde aan het bieden van continuïteit en borging van de leerstof aan kinderen.

Meer informatie en sollicitatie
Is bovenstaande een feest van herkenning? Reageer dan snel om ook een trotse BLICK collega te worden via de solliciteren button!

Voor meer informatie over de functie van invaller kun je contact opnemen met Hedy van Harselaar, directeur obs De Catamaran, 06-38183650,  h.vanharselaar@blickoponderwijs.nl of Elenoor Meijer, Recruiter 085-1050222
e.meijer@blickoponderwijs.nl
 

Solliciteer