Leerkracht zonder rompslomp in Capelle aan den IJssel

Wij zoeken een clustervervanger.

In onze organisatie hebben we er voor gekozen om vervangers te zien als volwaardige medewerkers met wie we een langdurige werkrelatie willen aan gaan. Zij zorgen voor continuïteit in de organisatie. Voor kinderen worden zij daardoor een bekend gezicht.
Binnen een beperkt gebied (Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel) verzorgen zij de vervanging van afwezige leerkrachten. Als er geen vervanging nodig is worden ze ingezet voor andere ondersteunende onderwijs gerelateerde werkzaamheden. De clustervervanger
die wij zoeken krijgt geen taken in commissies, werkgroepen en ouderavonden e.d. Hun taak bestaat uit voorbereiden van de lessen, het geven van lessen en het verwerken van de resultaten van hun lessen.

Onze Stichting heeft 9 uiteenlopende scholen waarin ruim 2000 leerlingen les krijgen. Bij onze medewerkers staat talentontwikkeling hoog in het vaandel. Door een klein stafbureau gaat er veel geld naar de scholen.

Medewerkers kunnen gebruikmaken van een reiskostenvergoeding, een goede pensioenregeling en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering. Daarnaast kunnen ze gebruik maken van een collectiviteitskorting op een zorgverzekering.

 • Clustervervangers zijn leerkrachten of leerkrachten in opleiding
 • Clustervervangers kenmerken zich door hun flexibele houding
  en brede inzetbaarheid.
 • We verwachten van leerkrachten dat zij vanuit hun christelijke levensovertuiging de identiteit van de school kunnen uitdragen op basis van

  de identiteitsnotitie.

Heb je een pabodiploma of ben je in opleiding om een pabodiploma te halen, dan willen we je graag spreken.
We hebben gemerkt dat kandidaten die hun opleiding hebben genoten bij de CHE en De Driestar vaak matchen bij onze organisatie. 

Werken in deeltijd is altijd bespreekbaar.

Dit is ons aanbod aan jou:

 • Een brutosalaris tussen de €2678,- (starter) en €4113,- (ervaren) op basis van een fulltime werkweek en ervaring;
 • Overige vergoedingen, pensioenregeling en een fietsplan;
 • Een gezonde werk/privé balans;
 • Een coach die samen met jou werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Wanneer je nieuw bent word je begeleid door een interne mentor;
 • Een platte organisatie, waarin jij hét verschil kunt maken en gehoord word. Daarnaast heb je leuke collega’s waarmee je altijd kunt sparren;
 • Reiskostenvergoeding volgens cao.

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van bovenstaand aanbod dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Solliciteer