Leerkrachten Middenbouw in Amsterdam

INFORMATIE SCHOOL
De Poolster is een Daltonschool in Amsterdam Noord. Ons onderwijsvisie is verweven met de Daltonprincipes en onze missie is “Ieder kind is een ster op De Poolster”. Hierbij staan vooral de eigen ontwikkel- en leerdoelen centraal.
Wij willen de leerlingen een zo breed mogelijk onderwijsaanbod geven en zijn altijd op zoek naar mogelijkheden en werkvormen om dit te kunnen bieden. Zo beschikken wij over een groene buitenruimte waar wij ook buitenlessen verzorgen.
Onze leerkrachten weten dat zij elke dag bezig zijn met nog beter onderwijs geven aan de leerlingen. Dit doen zij niet alleen maar met elkaar.
 
 
INFORMATIE VACATURE

  • Wij zijn op zoek naar een leerkracht voor de middenbouw.
  • De vacature is voor 0,6 fte.
  • 2 dagen groep 5 en 1 dag groep 4.

FUNCTIE-EISEN & SPECIFIEKE COMPETENTIES
Wij zijn op zoek naar een leerkracht die een Daltoncertificaat heeft. Mocht dit niet het geval zijn maar het Daltononderwijs is voor jou wel heel aantrekkelijk dan kijken wij samen of wij binnen het jaar zien of Daltononderwijs bij jou past. Daarna is er een
verplichting om het Daltoncertificaat te halen.
Wij werken met de methodiek van Stichting LeerKRACHT. Het team is eigenaar van de ontwikkelingen op school. Wij verwachten als je bij ons komt werken dat je je volledig inzet bij deze manier van werken en vergaderen. Gezamenlijke lesvoorbereidingen en lesbezoeken
horen daar ook bij.
 

Inschaling en arbeidsvoorwaarden conform de nieuwe CAO PO, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden van Innoord!

Solliciteer