Parttime Leerkracht basisonderwijs Groep 4 in Huizen in Rotterdam

Hoi toekomstige leerkracht van groep 4, wat leuk dat je mijn vacature bekijkt. Draag jij mee aan onze visie en zorg jij dat deze klas niet naar huis wordt gestuurd? Voor een warme en fijne buurtschool ben ik opzoek naar een enthousiaste leerkracht die de ontwikkeling van het kind centraal stelt.
Als leerkracht van deze groep 4 sta jij stevig in je schoenen en weet je orde te houden in een échte jongens klas. Het is belangrijk dat je zelfverzekerd voor de klas staat en daarom is ervaring met vergelijkbare klassen erg handig. Er wordt lesgegeven vanuit een katholieke identiteit. Ieder kind is anders en leert op een andere manier. Jij als leerkracht inspireert en leert de kinderen vaardigheden. De leerlingen vormen hun eigen leerprocessen binnen de mogelijkheden die de school biedt.

De ontwikkeling van het kind staat binnen de school centraal. Naast kennisoverdracht besteden zij ook veel aandacht aan de sociale, culturele, creatieve en lichamelijke ontwikkeling. Bij deze fijne buurtschool gaan zowel kinderen als leerkrachten met respect met elkaar om. Daarnaast is er ook voor jou ruimte om je eigen talenten in te zetten en verder te ontwikkelen.

Ben jij in het bezit van een PABO diploma en onderwijsbevoegd?
Ben jij een ervaren leerkracht met een instelling?
Ben jij parttime inzetbaar voor 16 uur en zijn Donderdag en vrijdag jouw beschikbare dagen?
Dan zullen wij een goede match zijn en drink ik graag een (digitaal) bakje koffie met je!

Wij zijn ontzettend blij met jou als toevoeging aan ons team dus naast een leuk salaris zijn er ook andere voordelen als je bij ons komt werken.
We belonen je met een salaris conform onderwijs cao;
Nauw contact met leuke collega’s waar je altijd mee kunt sparren;
Je kunt kosteloos deelnemen aan onze uitdagende workshops;
Kom je ergens niet uit? wij bieden coaching voor als je nog ergens hulp bij nodig hebt;
Hoe reis jij naar jouw school? Je krijgt een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer.

Solliciteer